Мобилно фактуриране на таблет и телефон

В това кратко видео бихме желали да Ви представим новата версия на сайта за фактуриране, която включва освен голям брой подобрения, така и няколко допълнителни функции.

Както вероятно вече сте забелязали, през последните месеци значително подобрихме потребителския интерфейс на сайта, като това ще продължи да се случва и за в бъдеще. Изчистената и подредена визия в комбинация от бързодействие и функционалност е приоритет на нашия екип.

Ето и няколко от новите функции:

  1. Различните артикули могат да бъдат разпределяни в групи и доставчици. Това означава че можете да категоризирате инвентарa си според нуждите на вашия бизнес.
  2. При въвеждането на нова фирма, която има регистрация по ДДС вече е достатъчно само да въведете Единен идентификационен код (ЕИК), като останалата информация за фирмата се извлича автоматично от сайта на Националната Агенция за Приходите.
  3. Изображението на стартовия екран може да бъде сменено от настройките.
  4. Добавено е меню за настройки при печат на Invoice, от където можете да управлявате по-добре някои от полетата използвани при печат, както и да избирате алтернативни валути като евро, щатски долар, британска лира и др.
  5. Въвеждането на артикул в електронните форми е вече значително улеснено, чрез функция наречена “подсказване”. Това означава, че след като въведете първите два символа от името на ваш клиент или артикул, автоматично ще видите списък с предложения, от които можете да посочите това, което търсите, без да се налага да го дописвате.

И не на последно място…


Всички наши клиенти вече могат да работят със софтуера чрез таблет или мобилен телефон. Достатъчно е да имате сравнително съвременно устройство и достъп до Интернет.


ОПИТАЙТЕ!

Създайте си фирмен профил и изпробвайте Фактуриране