Известия и съобщения

Загуба на данни и връзка по телефон с поддържащия екип

Случвало ли ви се е сървърът на складовата ви програма да бъде злонамерено атакуван или заразен с вирус? Рискове като тези често водят до безвъзвратна загуба на цялата ви информация.

Модул "Онлайн склад" - за отчитане на текущите наличности на стоките

Модул "Онлайн склад" е подходящ за малки и средно големи фирми, които желаят да следят текущите наличности на стоките, с които работят.

Преструктуриране на бази данни

Всички акаунти на потребители, които вече не използват сайта за фактуриране ще бъдат деактивирани, тъй като системата и базите данни ще бъдат преструктурирани с оглед сигурност и бързодействие.

Мобилно фактуриране чрез таблет и телефон

В това кратко видео бихме желали да Ви представим новата версия на сайта за фактуриране, която включва освен голям брой подобрения, така и няколко допълнителни функции.

Сигурност при фактуриране на по-високо ниво

Уважаеми клиенти, радостни сме да ви съобщим, че от днес онлайн системата за фактуриране е обезпечена с нов, валиден сертификат за сигурност True BusinessID with Extended Validation (EV) SSL предоставен от GeoTrust Inc.

Съхраняване на документи в PDF формат

Вече можете да съхранявате всички документи (фактури, проформа-фактури и протоколи) в PDF формат на вашия комютър, както и да ги изпращате чрез e-mail на вашите клиенти.

Приемане на разплащания чрез ePay.BG и виртуален POS терминал

Големи отстъпки при плащане на абонамент за онлайн фактуриране. Модернизиране на разплащателната система интегрирана в сайта. Сигурно разплащане с кредитни и дебитни карти.

Планирано обновяване на системата за онлайн фактуриране

Предстои техническо и визуално обновяване на сайта за онлайн фактуриране с оглед подобряване на неговата производителност и бързина на работа.

Нов календар за онлайн фактуриране

Направена е подмяна на стария календар, който се ползва при избиране на дата в различни видове документи и справки.

Промяна на местата на вид на документ и доставчик при печат на документ

Променени са местата на вида на документа и името на доставчика при печат. Името и логото на доставчика вече са от дясната страна.

Допълнителни разработки за онлайн фактуриране

Изпращане на протоколи до клиенти или счетоводство по e-mail, автоматично създаване и попълване на фактура от стокова разписка. Добавени са няколко нови основания за неначисляване на ДДС.

Нови функции при издаване на електронни фактури

Удобство при вход в системата - запомняне на ЕИК/ЕГН. Електронен формуляр за бърза комуникация с техническата поддръжка на фактуриране. Извличане на информацията за клиентите в XML и XLS формат.

Лесно фактуриране с онлайн програма за фактури

Повишена сигурност на системата за онлайн фактуриране, удължено наименование при изписване имената на фирми, Възможност за регистрация с ЕГН освен с ЕИК и много други функции.

Първи подобрения в системата за електронното фактуриране

Уважаеми клиенти, тъй като се оказа, че ние сме първата фирма в Република България, която предлага услугата "електронно фактуриране" се наложи сами да установим какви са недостатъците на нашия сайт предлагащ тази услуга. Като символични пионери в областта бихме желали да благодарим на всички наши клиенти, които споделиха опита и мнението си с нас.

Създайте си фирмен профил и изпробвайте Фактуриране