Приемане на разплащания чрез ePay.BG и виртуален POS терминал

Уважаеми Клиенти, уведомяваме ви, че от днес са активирани нови абонаментни периоди. Добрата новина е, че при заплащане на по-дълъг абонаментен период от време има предвидени отстъпки от крайната цена.

Също така, освен плащане чрез банков превод, са добавени още два метода: чрез ePay.BG и чрез виртуален POS терминал. Това означава, че можете да нареждате плащане и чрез вашата дебитна или кредитна карта без да се притеснявате за сигурността на вашите данни!

Какво точно представлява виртуалният POS терминал?

Виртуалният POS терминал е начин за приемане на директни плащания с дебитни и кредитни карти през Интернет. Той обаче не работи самостоятелно! Необходима е специализирана уеб платформа, която да визуализира наличните стоки или услуги, които се продават/предлагат и условията за употребата им. След, като клиента е видял предложението и е решил да заплати онлайн, идва ред на виртуалният POS терминал, който осъществява възможността за сигурно плащане! 'УЕБ АРТ' ЕООД работи с виртуален POS терминал предоставен от "Първа инвестиционна банка" АД. При заплащане чрез виртуален терминал се извършва проверка. Плащането става възможно само в случай, че картата се използва от картодържателя. Защитата е полезна при откраднати, загубени или скимирани карти.

Изберете начин на плащане без регистрация

Плащане чрез виртуален POS

Пъпълнете данните на вашата карта и натиснете бутона "ПРОДЪЛЖИ"

Продължаване на плащане чрез виртуален POS

Ако вашата карта е валидна, банката ще обработи плащането веднага.
При евентуални проблеми, моля свържете се с банката издател на вашата карта!

Създайте си фирмен профил и изпробвайте Фактуриране