Планирано обновяване на системата за онлайн фактуриране

Уважаеми Клиенти,

уведомяваме ви, че предстои техническо и визуално обновяване на сайта за онлайн фактуриране с оглед подобряване на неговата производителност и бързина на работа. За целта ще бъдат използвани съвременни програмни технологии, които ще бъдат внедрени постепенно в системата с оглед избягване на рязката промяна, която може да причини известно неудобство.

За тези от вас, които ползват стара версия на браузъра Internet Explorer (6, 7 или 8) препоръчваме да вземат мерки за неговото незабавно обновяване до текущата версия (9 или 10) предлагана безплатно от Microsoft на адрес http://windows.microsoft.com/bg-bg/internet-explorer/download-ie. При невъзможност от ваша страна, молим да се обърнете към компетентно техническо лице или фирмата, която се грижи за изправността на вашите компютърни системи.

В следствие от един телефонен разговор с наш клиент бихме желали да уточним, че Internet Explorer 8 и по-стари версии не се поддържат официално от компании като самата Microsoft, Facebook и Google. Може би също би било полезно да знаете, че по последни данни Microsoft спира поддръжката на операционната система Windows XP през 2014 година. Ето тук можете да се запознаете с официалното ръководство предоставено от Microsoft (действия за предприемане при спиране на работата на Internet Explorer) в случай, че имате проблеми с техния браузър.

За тези от вас, които не са наясно се налага да направим уточнение, че браузъра сам по себе си е софтуер, който няма нищо общо със сайта за фактуриране или който и да е било друг сайт. Това е средство за достъп до глобалната мрежа, позната още като Интернет. Силно препоръчваме използването на съвременни браузъри при работа с Интернет или локални уеб базирани софтуерни системи, като например:

Като заключение, бихме желали да изразим благодарност на всички наши клиенти и потребители, ползващи услугата, която предоставяме. Благодарим за всички споделени мнения, които са заложени в бъдещата програма за обновяване на системата. Вярваме, че заедно можем да направим този чисто български софтуерен продукт по-удобен и лесен за ползване.

Бихме желали да уточним, че тези от вас, които не желаят да използват текущите нововъведения, ще бъдат обезщетени с пълния размер на последно платената такса за техния акаунт. За целта е необходимо да се свържат с нас на някой от посочените телефони за уточняване на процедурата. Не желаем да ощетяваме или налагаме каквото и да било мнение или начин на работа на нашите клиенти. Начина на фактуриране е въпрос на лично предпочитание и разбиране.

Оставаме на разположение при необходимост от допълнителна информация.

С най-добри пожелания,
Екипа на "УЕБ АРТ" ЕООД | 03.07.2013 г.
https://fakturirane.com | info@fakturirane.com

Създайте си фирмен профил и изпробвайте Фактуриране