Първи подобрения в системата за електронното фактуриране

Уважаеми клиенти, тъй като се оказа, че ние сме първата фирма в Република България, която предлага услугата "електронно фактуриране" се наложи сами да установим основните недостатъци на нашата платформа. Като символични пионери в областта бихме желали да благодарим на всички наши клиенти, които споделиха опита и мнението си с нас. Ще направим всичко възможно да подобрим системата за онлайн фактуриране за да бъде полезна и удобна както за нас, така и вас - нашите клиенти. Следват част от функциите, които направихме до момента:


I. Удължено наименование на стоки и услуги в номенклатурата

ФАКТУРИ - УДЪЛЖЕНО НАИМЕНОВАНИЕ НА СТОКИ И УСЛУГИ В НОМЕНКЛАТУРАТА

До скоро дължината на символите при създаване на нов артикул в базата данни беше ограничена до 100 символа. От днес вече могат да се добавят стоки и услуги с наименования съдържащи до 255 символа!


II. Свободно вписване и дописване на стоки и услуги във фактура

ФАКТУРИ - СВОБОДНО ВПИСВАНЕ И ДОПИСВАНЕ НА СТОКИ И УСЛУГИ ВЪВ ФАКТУРА

Често се налага при издаване на фактура да бъде вписана стока, която не е въведена в номенклатурата. До този момент не беше възможно да напишете произволен артикул в полето при издаване на фактура а трябваше първо да се добави в базата данни и след това да се избере от там. Този недостатък е отстранен! Вече е възможно както напълно свободното вписване на нов артикул, така и избор на съществуващ артикул и дописване на името му във фактурата.


III. Падащ списък с мерни единици за всеки ред от фактурата

ФАКТУРИ - ПАДАЩ СПИСЪК С МЕРНИ ЕДИНИЦИ ЗА ВСЕКИ РЕД ОТ ФАКТУРАТА

Добавена е нова функционалност при попълване на фактура, благодарение на която имате контрол над мерните единици за всеки отделен ред, като можете да ги променяте директно в докато попълвате документа. Стойностите в падащия списък МЯРКА се задават от НАСТРОЙКИ - МЕРНИ ЕДИНИЦИ.


IV. Неограничена обща стойност на фактурата

ФАКТУРИ - НЕОГРАНИЧЕНА ОБЩА СТОЙНОСТ НА ФАКТУРАТА

Издаването на фактури за големи суми вече не е проблем. Независимо за колко броя стоки или услуги е фактурата, получената крайна сума е без ограничение.


V. Възможност за избор на размер ДДС при издаване на фактура

ФАКТУРИ - ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗБОР НА РАЗМЕР ДДС ПРИ ИЗДАВАНЕ НА ФАКТУРАВ зависимост от вашата дейност може да ви се наложи да издавате документи с или без ДДС, като вече можете да избирате различна стойност на ДДС, който да начислите.


VI. Интелигентно търсене и избиране на артикули

Фактури - Интелигентно търсене и избиране на артикули

Без значение дали номенклатурата ви е голяма или малка, почти е невъзможно да се запомни точното изписване на всички предлагани артикули. С разработената от нас технология не се и налага! Просто напишете част от името на артикула и натиснете клавиша ENTER или иконката намираща се отдясно на полето, след което изберете точното наименование на артикула, който желаете да включите във фактурата.


VII. Издаване на кредитни и дебитни известия

Фактури - Издаване на кредитни и дебитни известия

Налага ви се да издадете кредитни/дебитни известия? Нищо по-лесно! Кликнете на ДОКУМЕНТИ - ФАКТУРА от главното меню, след което от падащия списък намиращ се отдясно избере какъв вид документ желаете да издадете.


VIII. Изпращане на фактура по e-mail

Фактури - Изпращане на фактура по e-mail

Удобството на електронната кореспонденция и технологиите използвани във fakturirane.com позволяват бързото издаване и изпращане на фактура по e-mail. За да изпратите фактурата в електронен вид до получателя е нужно само едно кликване върху иконката намираща се на всеки един ред в списъка с издадени фактури.

Създайте си фирмен профил и изпробвайте Фактуриране